Reisverhalen

Titel Datum Locatie Reacties
We zijn weer thuis 😊 10 jun. '26 Capelle aan den IJssel, Nederland 5
We hebben ons Frans opgehaald tijdens het ontbijt😊 en we zitten weer in de Benelux. 9 jun. '26 Rodange, Luxemburg 0
We zijn de 4000 km gepasseerd en rijden al ‘borrelend’ door de streek 😊 8 jun. '26 Marckolsheim, Frankrijk 7
Dwars door het Zwarte Woud en onverwachts eten met Zwitserse fietsers 😊 7 jun. '26 Marckolsheim, Frankrijk 5
Koninklijke kaart en rekening komt uit vrouw haar rug 😊 6 jun. '26 Pfronten, Duitsland 3
We starten nat, eindigen droog en tussendoor de nodige odeur, het is me wat 😊 5 jun. '26 Pfronten, Duitsland 3
Welke dag is het eigenlijk? We rijden over voetgangersgebied langs de terrassen naar de weg 😊 4 jun. '26 Salzburg, Oostenrijk 11
Omkleden in de wasplaats 😊 en volgens Har verblijven we in een Sanatorium. 3 jun. '26 Salzburg, Oostenrijk 5
Paleis Schönbrunn en wij zijn geen keizerin Sisi en Keizer Frans Joseph 😊 2 jun. '26 Pressbaum, Oostenrijk 3
We hebben heel Wenen gezien 😊 1 jun. '26 Pressbaum, Oostenrijk 1
We willen de buien voor blijven en verblijven we in een spookhotel? 31 mei '26 Pressbaum, Oostenrijk 3
Met een toeristentreintje op weg naar een hartverzakking 😊😊 30 mei '26 Révfülöp, Hongarije 3
Wat begon als een rustige dag werd een echt avontuur 😊 29 mei '26 Révfülöp, Hongarije 5
We hebben weer aardig wat afgetippeld en begeleid naar het dakterras 😊 28 mei '26 Budapest, Hongarije 3
Een ´ werkdag´ op de motor 😊 en leuke ontmoetingen. 27 mei '26 Budapest, Hongarije 2
Krakau een drukke, maar leuke stad. Alleen al die tours……. 26 mei '26 Balice, Polen 5
Sprinkhanenplaag tijdens het ontbijt en indrukwekkend Auschwitz-Birkenau 25 mei '26 Balice, Polen 2
Zaten we ineens op de tolweg en een 'kleine' Poolse maaltijd 😊 25 mei '26 Balice, Polen 1
Vanwege een 'vreetfestijn' morgen een verslag 🤣🤣 24 mei '26 Balice, Polen 2
Har heeft een echte 'zwaaidag' en hij leert de ober hoe je een Radler maakt 😊 . 23 mei '26 Łąka Prudnicka, Polen 5
Een rokerig begin in Praag 😊 en bijzondere presentatie sushi 22 mei '26 Praag, Tsjechië 4
Van Dresden naar Praag en we verplaatsen de motor een paar keer 😊 21 mei '26 Praag, Tsjechië 3
Met onze beschermengel op de foto 😊 en de motor heeft er familie bij. 20 mei '26 Dresden, Duitsland 2
Het voelt als oneindig en soms alleen op de wereld 19 mei '26 Dresden, Duitsland 3
Potsdam, een stukje Holland tussen tuinen en paleizen 18 mei '26 Luchthaven Berlijn Brandenburg, Duitsland 2
Berlijn, ja wat vinden we daar van 😊 17 mei '26 Luchthaven Berlijn Brandenburg, Duitsland 5
Met de motorbroek onder aan zijn billen betalen 😊 16 mei '26 Luchthaven Berlijn Brandenburg, Duitsland 1
Striptease op straat 😊 en oh, oh, oh 15 mei '26 Springe, Duitsland 1
Wat slepen we toch achter ons aan?? 14 mei '26 Springe, Duitsland 3
De eerste kilometers zitten erop met een kleine uitglijer 13 mei '26 Hörstel, Duitsland 8
Voorbereidingen voor onze motorreis door 8 Europese landen 24 mrt. '26 IJsselmonde, Nederland 0