Reisverhalen

Titel Datum Locatie Reacties
We zijn weer thuis 🙂 1 jul. '23 Rotterdam, Nederland 3
Dwars door Utrecht en gelukkig hebben wij een scherp mes.  29 jun. '23 IJsselstein, Nederland 2
File varen over de Vecht en Har de elektriciteitsman 😊 28 jun. '23 Maarssen, Nederland 2
We hebben vandaag iets met bruggen en snelheidsduivel op de step 😊😊 27 jun. '23 Loenen aan de Vecht, Nederland 1
Hottipenotti met Zuid Amerikaanse muziek. 25 jun. '23 Amersfoort, Nederland 2
Schade aan de Preekstoel en samen op de ‘PeeDee’ tijdens grote brandweeroefening. 24 jun. '23 Bunschoten-Spakenburg, Nederland 2
Urker jeugd en we namen voor de 2de maal het IJsselmeer. 22 jun. '23 Elburg, Nederland 1
Na regen komt zonneschijn en communicatie blijft een belangrijk ding 😊 21 jun. '23 Urk, Nederland 2
We worden steeds relaxter 🤗 20 jun. '23 Lemmer, Nederland 1
Maarten van der Weijden en wij maken ‘een slag om het Dok’. 19 jun. '23 Lemmer, Nederland 3
Zelfbediening bij de brug en we hebben de 11-stegentocht gelopen 😊 18 jun. '23 Heeg, Nederland 7
Fan it Fryske lân en it Fryske libben. 17 jun. '23 Bolsward, Nederland 3
Ojee, ojee, wij gingen weer eens met het OV 😊 15 jun. '23 Workum, Nederland 1
Tocht over het IJsselmeer en op bezoek bij Jopie. 14 jun. '23 Workum, Nederland 1
Heftig verhaal en waar is toch dat vrouwtje? 13 jun. '23 Stavoren, Nederland 2
Man te water en tropenrooster 😊 12 jun. '23 Sloten, Nederland 7
Kater van festival en eindelijk in Friesland. 11 jun. '23 Sloten, Nederland 2
Warming up en rondje Blokzijl 10 jun. '23 Blokzijl, Nederland 3
Ploeterend door de modder 😅 en veilig in Blokzijl aangekomen. 9 jun. '23 Nederland, Nederland 3
Gereïncarneerde havenmeester en het kleinste huis van Kampen. 8 jun. '23 Kampen, Nederland 2
Paparazzi op de boot en een goed gesprek met de ´voorpieper´. 7 jun. '23 Amsterdam, Nederland 2
Ze waren er weer… die vliegen. Of zien we ze vliegen? 6 jun. '23 Elburg, Nederland 4
Vliegen invasie en ´Op de step, op de step. Ik ben zo blij dat ik hem heb 😊. 5 jun. '23 Harderwijk, Nederland 4
Tonnetjes volgen op het IJmeer, Eemmeer en Veluwemeer. 4 jun. '23 Harderwijk, Nederland 3
Amsterdamse verdedigingswerken met een Rotterdamse blik bekeken. 3 jun. '23 Muiden, Nederland 7
Tussen de grote jongens en bij de groene Draeck. 2 jun. '23 Muiden, Nederland 3
Uitzwaaicomité en bijna lek op de Lek. 1 jun. '23 Vianen, Nederland 5